„NYÁRI DIÁKMUNKA 2022”

TÁJÉKOZTATÓ

 

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási hivatalok megvalósításával „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerőpiaci program indul.

A 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatása valósul meg. A napi 6 órás foglalkoztatás az önkormányzatnál, valamint az önkormányzat fenntartásában álló, alapfeladat ellátását szolgáló intézményekben történik.

A nappali tagozatos diák feladatai:

  1. Szolgáltatást kérőként a Nyíregyházi Járási Hivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályán (Nyíregyháza, Szabadság tér 2.) nyilvántartásba kell vetetni magát.

A regisztrációhoz személyes okmányaival (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adókártya), valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell befáradnia a Foglalkoztatási Osztályra.

 

     2. A nyilvántartásba vételt követően, az ezt igazoló dokumentummal van lehetőség jelentkezni a „Nyári diákmunka” programba a Polgármesteri Hivatalban (Kótaj, Szent István utca 13.) a lehetőségekhez mérten mielőbb, de legkésőbb 2022.06.30. napjáig.

 

Érdeklődni telefonon a 42/208-300 számon lehet.